Gratis Verzending NL & BE

Levering binnen 24 uur

Veilig Online Kopen

Veilig online winkelen via SSL

14 Dagen Retourrecht

Niet goed, geld terug

Bestellingen via Webshop

Afhalen kan in onze échte winkel

iPad Pro 10.5

iPad Pro 10.5

De nieuwe Apple iPad Pro

Hij is één en al scherm. Eén en al power. En één en al vernieuwing. In het nieuwe design hebben we onze meest geavanceerde technologie verwerkt, wat een ander licht werpt op wat je allemaal met iPad kunt. Met zijn nieuwe all screen¬design is iPad Pro net een magisch stuk glas dat precies doet wat je wilt, hoe je hem ook vasthoudt.


Het Liquid Retina display

Het nieuwe Liquid Retina-display loopt van rand tot rand. Dankzij de levens¬echte kleuren en ProMotion-technologie oogt en werkt alles geweldig.


FaceID

Nieuw voor iPad is Face ID. Een technologie die speciaal is ontwikkeld om je device veilig te ontgrendelen en die altijd werkt, hoe je je iPad ook vasthoudt.


De Apple A12 Bionic Chip

A12X Bionic is de krachtigste en slimste chip die we ooit hebben gemaakt. Hij bevat de Neural Engine, die per seconde maar liefst vijf biljoen taken kan uitvoeren en geavanceerde machine learning mogelijk maakt.


2x snellere graphics

De A12X Bionic-chip staat garant voor 2x snellere graphics.2Dat maakt iPad Pro ideaal voor augmented reality en de meest veeleisende games.


In gewoon Nederlands: hij is sneller dan de meeste pc laptops.


Alles tegelijkertijd

Zet al die power met een paar swipes naar je hand door te multitasken. Werk aan je creatieve project, mail met een vriend, doe online inspiratie op en bel via FaceTime.


Nu mét USB-C

USB C is een snelle aansluiting voor een extern display, je camera of een ander accessoire. Je kan er zelfs je iPhone mee opladen (hiervoor is een extra kabel vereist).


Twee geweldige camera’s

iPad Pro heeft twee geweldige camera’s met Slimme HDR. Een 12 MP camera voor schitterende foto’s, 4K video’s, het scannen van bestanden en AR. En een TrueDepth-camera voor selfies in Portretmodus, FaceTime, Animoji en Memoji.

Er zijn geen producten in deze categorie.